Kriminalisté pátrají po čtyřicetiletém muži. Nepřišel domů ani do práce

pohřešovaný muž z Českých Budějovic (zdroj Policie ČR)

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Českobudějovičtí kriminalisté vyhlásili dnes celostátní pátrání po pohřešovaném 40letém muži z Českých Budějovic. Na policii se obrátila jeho manželka, která o něm nic neví od noci ze soboty na neděli. Policie nyní žádá o pomoc širokou veřejnost.

Jak uvedla policejní mluvčí Martina Joklová, pohřešovaného postrádá jeho manželka od včerejšího rána. „Naposledy byl spatřen v neděli ve tři  hodiny ráno na lavičce v ulici Roudenská v Českých Budějovicích u restaurace U Malého jezu. Pohřešovaný se do dnešního dne do místa bydliště nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu a rovněž nenastoupil do zaměstnání,“ popsala Joklová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pohřešovaný je zdánlivého stáří 37 až 42 let, měří 168 až 178 centimetrů, má hubenou postavu, modrozelené oči, krátké hnědé vlasy, mezi spodním rtem a bradou má pruh vousů do zrzava a v každém uchu nosí pár náušnic za stříbrného kovu. Podle informací policie na sobě měl mikinu modré barvy, modré rifle, černou prošívanou bundu (takzvané buřtíky) a bílé nebo zelené boty.

„Informace o pohřešovaném muži od vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo můžete zavolat na linku 158,“ dodává policejní mluvčí.