Vydejte se s novou komedií za záchranou manželství

ČESKÝ KRUMLOV – Exotická dovolená Alice a Richarda skončila poměrně rychle. Záhy po tom, co jí Richard řekl, že se chce rozvést, nechce v jeho společnosti strávit už ani minutu. Jenže jak se mimo plánovaný termín dostat domů? Třeba i nákladním letadlem! To ovšem cestou ztroskotá a naše dvojice bude muset trávit společný čas na tropickém ostrůvku. Jak to tam zvládnou a jestli jim pomůže rozdělení ostrova na poloviny, to uvidíte v komedii Ostrov.

Příběh vás zavede do luxusního resortu, kde jsou Alice a Richard konečně po letech na exotické dovolené. Věci se však zvrtnou ve chvíli, kdy Richard Alici oznámí, že se chce rozvést. Alice je překvapená, exotická dovolená pro ni končí a chce okamžitě odjet. A je jí jedno jak. Richard tedy sežene odvoz nákladním letadlem, protože nic jiného neletí. Jejich let ale ztroskotá a Richard s Alicí uvíznou na opuštěném ostrově uprostřed Jižního Pacifiku. Katastrofa je sice katastrofa, ale i tak se Alice rozhodne, že budou žít odděleně a rozdělí ostrov na dvě poloviny.

Myslíte, že se dá takhle přežít? Nebo si oba budou muset uvědomit, že aby přežili, bude třeba spolupracovat? To zjistíte 5. února v 17.30 hodin v Kině Luna v Českém Krumlově.