Martin Zounar s Mahulenou Bočanovou konečně spolu v posteli!

PR a marketing třeba nepodceňovat. Každý, kdo zastává profesně významnou pozici, by měl dát aspoň jednou za čas o sobě veřejnosti vědět. Například když se mu něco výjimečného povede. Jenže Bobo Švarc na to jde obráceně.

Pod svá PR křídla si ho bez ptaní bere jeho milenka a zároveň finanční ředitelka nemocnice Darina (Mahulena Bočanová). Potřebuje si s ním totiž dělat to, co ona sama uzná za vhodné a co se jí zrovna hodí. Chirurgie je sice vzhůru nohama, chaos kam se podíváš, personál nestačí zírat, ale Švarc (Martin Zounar)  se místo péče o pacienty nechává fotit. Známým fotografem Tomášem Třeštíkem (již podruhé hraje v Ordinaci sám sebe). To, že práci primáře, kterým se navíc stal intrikou, absolutně nezvládá, si odmítá připustit. Toho, kdo se mu právem postaví, seřve on sám, nebo jeho milá Darina. Ta právě do auly nemocnice instaluje Švarcovu fotku. V nadživotní velikosti.

„Švarc je nově primářem a musí nějak zakrýt, že výkon této pozice je absolutně nad jeho síly a schopnosti. A taky se bojí, že kolegové budou neustále propírat, že ho na primariát dostrkala Darina. Navíc ji bezmezně miluje, a tak si od ní nechá všechno líbit. I tuhle obří fotku. Když jsem ji během natáčení v ateliéru uviděl, musel jsem se smát. Tu si doma za rámeček rozhodně nedám! Nejen vzhledem k její XXL velikosti, ale i proto, co na ní kromě mě je. Stádo ovcí! Proč chirurg a přežvýkavci, to ví jen Darina,” směje se Martin Zounar.

Mahulena Bočanová ho doplňuje: „Jak všichni vědí, Darina ráda vzbuzuje pocit, že je nejdůležitější osobou na zeměkouli. Baví ji vytvářet dusno. Miluje komandování druhých. Naštěstí je u toho vždycky vtipná, proto diváky tak baví a proto ji já tak ráda hraju. Nedostatek sebevědomí a vyřídilka jí nechybějí, ovšem dobrý vkus v některých ohledech postrádá. Výsledkem toho je i fotka Boba se stádem ovcí. Ať ale Martin laskavě moc neprská, vždyť mu to na ní sluší!”

Kromě této komické peripetie pojme v novém dílu Ordinace chirurg Patrik (Patrik Děrgel) podezření, že zdravotní sestra Johanka (Sabina Rojková) je v práci opilá, neboť strávila noc s jednou kapelou v nonstopu. Ona musí trapně dokázat opak. Vzápětí však exceluje v práci, což vzbudí nadšení hlavně u Běly (Zlata Adamovská). Lívia (Zdena Studenková) začíná naplno intrikovat a nutí syna Braňa, aby ve svých nových kolezích Radce a Vojtovi (Anna Slováčková a Ivan Lupták) vyvolal falešný soucit. To se mu i podaří.

Zdroj TV Voyo