Poměřte síly v Kramolínském obřáku!

LIPNO NAD VLTAVOU – Lyžujete rádi? Chcete poměřit síly s přáteli, nebo rodinou? Stále se dohadujete, kdo je lepší lyžař? Přihlaste se společně do Kramolínského obřáku a pak už nebudete na pochybách. Můžete s sebou vzít i děti, které se narodily do roku 2014.  A jestli nelyžujete, přijďte fandit ostatním.

Vyberete si klasický, nebo obří slalom? To necháme na vás. V obou můžete vyzvat na souboj a porovnat své umění nejen s vrstevníky, ale třeba i s rodiči. V obřím slalomu jsou kategorie vyhlašovány po jednotlivých ročnících, má dvě kola a bude vytyčen jako jednoterčový.  Znáte pravidla Svazu lyžařů České republiky? Podle nich budete závodit a zahrnují třeba i to, že ve všech kategoriích musíte být vybaveni helmou. Budete mít i páteřák? To je dobře, že dbáte na své zdraví. Není povinný, ale organizátoři vám ho doporučují.

Už víte, s kým budete měřit síly? Vezmete s  sebou kamarády, nebo rodinu? Hlavně se do Kramolínského obřáku včas přihlaste. Koná se na sjezdovce Promenádní ve Skiareálu v Lipně nad Vltavou 18. a 19. února. Prohlídka tratě začíná v 8.45 hodin a start prvního kola je v 10 hodin. A pokud nelyžujete, nevadí. Přijďte fandit a užít si atmosféru lyžařských závodů! Závodníci to jistě ocení.