Policisté pátrají po VW Polo. Majitelce ho někdo odcizil před domem

ilustrační foto (zdroj shutterstock)

TÁBOR – Táborští policisté dnes vyhlásili pátrání po osobním vozidle VW Polo. Majitelka ho měla zaparkované mezi domy ve Farského ulici. V noci ze středy na čtvrtek jí však automobil někdo odcizil. Policisté přivítají jakékoliv informace, které povedou k dopadení pachatele či vypátrání vozu.

Podrobnosti k případu sdělila policejní mluvčí Lenka Pokorná. „Policisté pátrají po osobním vozidle tovární značky VW Polo, registrační značky 7C7 5237, černé barvy, roku výroby 2008. Majitelka uvedla, že jí byl vůz odcizen v nočních hodinách z 15. na 16. března letošního roku ve Farského ulici v Táboře mezi domy číslo 887 a 822. Majitelka odhadla svou škodu na více než 80 tisíc korun,“ uvedla mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jakékoliv informace, vedoucí k dopadení pachatele či vypátrání uvedeného vozidla, můžete sdělit táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, případně na telefonním čísle 974 238 700.