Policie pátrá po šestnáctileté dívce. Minulý týden odešla z domova

pohřešovaná dívka z Táborska (zdroj Policie ČR)

TÁBORSKO – Mladovožičtí policisté pátrají po pohřešované šestnáctileté dívce. Dívka odjela z domova minulý týden ve středu a od té doby se neozvala. Doposud provedené kroky k jejímu nalezení jsou negativní.

Podle informací policie dívka odjela na jízdním kole z místa bydliště v Ratibořských horách Malenín ve středu 29. března 2023 v osm hodin ráno. „Pohřešovaná se do současné doby domů nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Pohybovat a skrývat by se mohla v Táboře a jeho okolí,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Na sobě měla černou školní mikinu s nápisem na zádech 9.třída Černovice, černé riflové kalhoty a černé látkové nízké boty. Dívka je hodně potetovaná. Na levé straně krku má vytetovaný obrázek ve tvaru „jointa“, na pravé straně krku má křížek, na lýtku levé nohy šíp a na rukou různé nápisy a obrázky.

„Jakékoli informace o výskytu či pohybu pohřešované dívky sdělte na telefonním čísle 974 238 720 či 974 238 336 nebo cestou policejní linky číslo 158. Informace můžete případně předat i na kterékoli policejní služebně,“ žádá Pokorná.