Z Městského úřadu v Prachaticích odchází tajemník. Město vypsalo výběrové řízení

zdroj FB Město Prachatice

PRACHATICE – Tajemník Městského úřadu v Prachaticích Radim Rouče se rozhodl, že na konci května ukončí své působení ve funkci. Odchází na jinou řídící pozici v soukromém sektoru. Na pozici tajemníka prachatického městského úřadu bylo vypsáno výběrové řízení.

Radim Rouče ukončí své působení ve vedení prachatického městského úřadu k 31. květnu 2023. „Nejedná se o rozhodnutí, které bych jakkoliv plánoval. Zkrátka je přinesl život a nečinilo se mi úplně lehce. Opouštím tým skvělých kolegů, mezi nimiž jsem se cítil skutečně šťastný a na které jsem se mohl spolehnout. Je mi líto, že od nich i od vedení města odcházím, ale pevně věřím, že i nadále budou ve své dobré práci pokračovat,“ loučí se tajemník Radim Rouče, který přechází na jinou řídící pozici v soukromém sektoru.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Odchod pana tajemníka mne mrzí a spolupráce, kterou jsme po volbách navázali, mě těšila. Úřad se pod jeho vedením proměnil ve vstřícnější místo, otevřené občanům. Přeji mu mnoho štěstí do dalšího života a rád ho vždycky v Prachaticích uvidím,“ uzavírá starosta města Jan Bauer.

Na pozici tajemníka Městského úřadu Prachatice bylo v souladu se zákonem vypsáno otevřené výběrové řízení.