Zažijte nejbarevnější běh svého života!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Ptáte se, který to je? No přece Barvám neutečeš! Chcete zažít skvělou náladu a navázat nová přátelství? Chcete přidat do své sbírky další nezapomenutelné zážitky? Fenomenální barevná show je tu pro vás. Nemá žádné limity a účastnit se jí mohou všechny věkové kategorie. Ať jste staří, nebo mladí, dejte si společně rozcvičku a nechte se zasypat barvami!

Tady nebudete řešit, jak jste rychlí a jestli vyhrajete. A nakonec nemusíte ani běžet, protože bavit se můžete i při chůzi. Důležité je se ovšem na výkon pořádně připravit. Za tím účelem absolvujete hned v úvodu společnou rozcvičku a  možná už tady začnou vznikat nová přátelství. S kým se potkáte na startu? S dětmi i dospělými, mladými i starými, jednotlivci i rodinami s dětmi. A náhle zjistíte, že běžíte v pětičlenné skupině. Proč ne, vždyť pohyb je to, co nás spojuje. Chcete se setkat s VIP lidmi, youtubery, nebo prostě jen udělat něco pro své tělo? Běžte! A barevný tým vás na pětikilometrové trati zasype barvami!

Ať už chcete překonat sami sebe a posunout své sportovní limity, nebo jen prožít sportovní den s přáteli, je to akce přesně pro vás! Na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích začíná běh Barvám neutečeš 6. května v 9 hodin.