Rallye Krumlov slaví 50, buďte u toho!

JIŽNÍ ČECHY – Start jubilejní 50. Rallye Český Krumlov je za dveřmi a my věříme, že tuto historickou událost neponecháte bez povšimnutí. Čeká vás totiž nejen celá domácí špička posádek soudobých i historických vozů, ale i nadprůměrná účast zahraničních hostů. A k tomu bude v Krumlově slavit svůj již patnáctý ročník Rallye Legendy Show!

Při příležitosti jubilejního ročníku navazuje rallye na tradice a organizátoři zvou co možná nejatraktivnější startovní pole tak, abyste si přišli na své. Potvrzené posádky představuje hlavní pořadatel soutěže Pavel Kacerovský a má při tom úsměv na rtech. Aby ne! Posuďte sami, co se již povedlo. “Se silnou silnou Lancií Delta Integrale dorazí Ital Tordi a přijedou členové známého německého klubu Slowly Sideways s opely, mercedesy či třeba s replikou Toyoty Celica TA 22. Na startu nebude chybět Michal Pavlík se Saabem 96, bývalým sportovním nářadím slavného Stiga Blomqvista.“ Vzpomínáte na účinkování Jari Hämälainena v ročníku 2011? Trápil tehdy celou špičku českého historického mistráku a i tentokrát bude se svým Mercedesem-Benz 190E bojovat o cenné desetinky sekund.

Ale možná se ze všeho nejvíc těšíte na domácí posádky, protože mnohé z nich dokáží udělat na trati větší šou, než zahraniční hosté. A to i v případě, že mají slabší vozy. Nebojte se, i ony se hlásí v hojném počtu. Ale co bychom vám vykládali. Do startu jubilejní 50. Rallye Český Krumlov zbývá už jen několik týdnů, takže máte nejvyšší čas upravit své diáře. Slavnostní start proběhne na náměstí Svornosti Český Krumlov 19. května v 15.30 hodin, ale raději si zablokujte celý víkend, ať vám nic neuteče!