Policisté pátrají po tomto muži. Odešel z domova bez léků a nikdo o něm nic neví

pohřešovaný muž ze Strmilova na Jindřichohradecku (zdroj Policie ČR)

JINDŘICHOHRADECKO – Policisté z Jindřichova Hradce pátrají po pohřešovaném sedmačtyřicetiletém muži žijícím v obci Strmilov. Muž byl naposledy viděn minulý týden v Jindřichově Hradci. Od té doby o něm nikdo nic neví. Policie se nyní obrací s prosbou o pomoc při pátrání na širokou veřejnost.

Jak informovala policejní mluvčí Věra Mžiková, muž byl naposledy viděn ve středu 17. května 2023 v osm hodin ráno na vlakovém nádraží v Jindřichově Hradci. Ze svého současného bydliště odešel bez svého mobilního telefonu a bez léků, které dlouhodobě užívá.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Muž je vysoký asi sto sedmdesát centimetrů. Oblečen byl v šedých teplácích a hnědočerné kožené bundě. Na nohou měl bílé sportovní boty. V levém uchu má náušnici,“ sdělila policejní mluvčí.

Policisté proto se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži obracejí na širokou veřejnost. „Jakékoliv informace o hledaném muži přijmou na kterékoliv policejní služebně nebo na tísňové lince 158,“ dodala Mžiková.