Vandalismus v Táboře: Neznámý pachatel poškodil lak osmi aut

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

TÁBOR – Táborští policisté šetří poškození několika vozidel. Dosud neznámý pachatel v jedné z ulic ve městě poškodil lak na osmi zaparkovaných automobilech. Policisté nyní žádají případné svědky o jakékoliv poznatky ohledně tohoto vandalismu.

Jak informovala policejní mluvčí Lenka Pokorná, dosud neznámý pachatel v přesně nezjištěné době od 26. do 28. května 2023 na parkovišti u firmy VSP Data v Údolní ulici ostrým předmětem poškrábal lak na pravých bocích osmi zde zaparkovaných vozidel. „Jednalo se o vozidla VW Passat, Citroën C8, Toyota Yaris, Škoda Octavia, dvě vozidla Hyundai Santa Fe, Škoda Fabia a Kia Sportage. Souhrnná hmotná škoda je odhadnuta na částku převyšující šedesát pět tisíc korun,“ upřesnila policejní mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté žádají každého, kdo by měl k objasnění případu jakékoliv poznatky, aby je předal na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700.