Podpořte onkologicky nemocné děti cyklovýletem!

JINDŘICHŮV HRADEC – Chcete udělat něco pro své zdraví a charitu zároveň? Vydejte se na cyklovýlet, během něhož se seznámíte s Josefem Zimovčákem! Své kamarády a známé samozřejmě vezměte s sebou. Charitativní cyklojízda na podporu onkologicky nemocných dětí Na kole dětem kolem Světa vás povede z Jindřichohradecka až na Českobudějovicko.

O Josefu Zimovčákovi jsme slyšeli nejspíš všichni, ale nyní se s ním můžete seznámit osobně. Tento několikanásobný mistr světa i republiky v jízdě na vysokém kole se totiž vydá na trať společně s vámi. Trasa vás povede z Třeboně přes Domanín,  Zvíkov, Hlincovu Horu na Rudolfov. Odtud potom do Ševětína, Dynína a Lomnice nad Lužnicí, kde vás čeká vystoupení skupiny 3Mušketýři a Simony Krajíčkové. Cíl je opět na náměstí v Třeboni, kde si ti, co se ještě udrží na nohách, mohou zatrsat s taneční skupinou Victory Dance Company.

Není podmínkou, že musíte ujet celou trasu. Každý se vydá jen na takovou vzdálenost, na jakou se cítí. Významnou podporou bude i povzbuzování cyklistů kolem tratě. Výtěžek akce Na kole dětem kolem Světa je určen dětskému oddělení Nemocnice České Budějovice a Nadačnímu fondu Na kole dětem na podporu onkologicky nemocných dětí. Startujeme na Masarykově náměstí v Třeboni 17. června v 10 hodin.