Neviděli jste některou z těchto nehod na Slavkovsku?

ilustrační foto

VYŠKOV – Vyškovští dopravní policisté pátrají po řidiči, který naboural vozidlo značky BMW 116D zaparkované ve Slavkově u Brna, a dále řidiči SUV černé barvy s přívěsem, ze kterého se uvolnilo čelo.

Automobil značky BMW 116D stál v ulici Sídliště Nádražní před domem č. p. 1158 ve Slavkově u Brna. Řidič jej zde zaparkoval v pondělí 21. listopadu asi ve 14. hodin. Ve středu 23. listopadu asi v 9:45 hodin zjistil, že někdo narazil do levé zadní části vozu. Stejně tak by případní svědkové mohli napomoci k objasnění další dopravní nehody. K té došlo ve středu 23. listopadu asi v 11:20 hodin na silnici I/54 mezi Nížkovicemi a Slavkovem u Brna. Řidiči vozidla černé barvy, pravděpodobně SUV s přívěsem, které jelo směrem na Slavkov, se uvolnilo z přívěsu zadní čelo. To odlétlo a poškodilo osobní vozidlo Kia Ceed, které zrovna v protisměrném pruhu projíždělo. „Pokud jste byli svědkem některé z nehod, přivítáme informace na tísňové lince 158 nebo na telefonu 735781738. Děkujeme za spolupráci,“ uvedla policejní mluvčí Alice Musilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.