Čertovské koštování ve vyhlášené vinařské obci Vrbovec vás bude bavit

Čertovské koštování. Zdroj: Cech vinařů Vrbovec

V obci Vrbovec nedaleko Znojma chystají zimní pekelnou variantu otevřených sklepů. Akce s názvem Čertovské koštování nabídne spoustu zábavy, ale i zážitků – a to nejen těch chuťových.

Těšte se na cca 15 otevřených vinných sklepů v sklepní uličce. Sklepy, ve kterých můžete ochutnat vždy pět vzorků vynikajících vín, bude označovat hřejivý oheň před vchodem a rozsvícená lampa. Každý vinař navíc nabídne občerstvení s „ďábelskou tematikou“.

Doprovodným programem Čertovského koštování budou samozřejmě čerti. Po celou dobu akce na vás budou „dohlížet“ a tropit čertoviny. Občas to kolem nich zajiskří, nebo zasyčí, ale bát se jich nemusíte!

Čertovské koštování se koná v sobotu 3. prosince 2022 v otevřených sklepech ve Vrbovci. Vstupné do sklepní uličky ve výši 500,-Kč umožní ochutnat všechna vína a to jedenkrát z každého vzorku v každém sklepě. Navíc si nakonec to nejlepší víno vyberete na cestu domů. Ke vstupence totiž všichni obdrží kromě katalogu vín a tužky také poukázku na jednu láhev vína od libovolného vinaře. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Ze Znojma přímo do Vrbovecké sklepní uličky a zpět vás přiveze i odveze posílená autobusová linka zdarma. Více informací naleznete na webových stránkách Cech vinařů Vrbovec. Nenechte si tento zážitek ujít a buďte u toho!

Čertovské koštování. Zdroj: Cech vinařů Vrbovec