Brněnští zaregistrovaní v portálu iD mohou soutěžit o roční šalinkartu i vstup do hvězdárny

Ilustrační foto

BRNO – E-shop městských služeb Brno iD opět po roce spustilo vánoční soutěž. Ti, co mají plně aktivovaný účet se můžou přihlásit do soutěže a vyhrát roční šalinkartu, plavbu po brněnské přehradě a další hodnotné ceny.

„Hlavní cenou je tradičně poukaz na roční předplatní jízdenku na MHD. Ta se bude losovat po jednom výherci v každé ze tří kategorií, které jsou shodné s ceníkem dopravního podniku,“ informovala primátorka Markéta Vaňková. Další tři účastníci se můžou těšit na zpáteční jízdenku pro plavbu lodí po přehradě na trase Bystr-Veverská Bítýška, ve hře jsou i služby společnosti STAREZ-SPORT, Kraví hory, Zoo Brno, muzea či hvězdárny.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Soutěžit můžete až do 18. prosince, kdy po přihlášení na e-shopu Brno iD kliknete na příslušné tlačítko dle preferencí výhry. Tím získáte možnost vyhrát každou ze sedmi nabízených cen a zdvojnásobíte šanci na výhru v kategorii dárkového poukazu podle své volby.