Policisté hledají řidiče nákladního auta značky MAN, který v Hustopečích naboural osobní auto

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

BŘECLAV – Břeclavští dopravní policisté prověřují nehodu, ke které došlo v pondělí v Hustopečích. Nákladní vozidlo značky MAN nabouralo osobní auto značky Peugeot.

V pondělí 9. ledna se přibližně v 7:47 hodin stala dopravní nehoda v ulici Alšova v obci Hustopeče. Dosud nezjištěný řidič nákladního vozidla značky MAN červené bravy s nástavbou bílé barvy naboural vozidlo značky Peugeot Partner, které bylo zaparkováno mimo komunikaci na podélném parkovacím místě. Řidič nákladního vozidla po tomto střetu z místa nehody pokračoval dál v jízdě. Jak popsal policejní mluvčí Miroslav Měchura, podle prvotního šetření řidič nákladního vozidla při odbočování do ulice Lipová najel vpravo k zaparkovanému vozidlu značky Peugeot a při stáčení se vlevo došlo ke střetu pravé zadní části nákladního vozidla s pravou stranou zaparkovaného vozidla Peugeot.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie žádá řidiče nákladního vozidla značky MAN červené barvy s nástavbou bílé barvy, který jel v pondělí přibližně v 7:47 hodin v obci Hustopeče z ulice Alšova do ulice Lipová,  aby se přihlásil sám dopravním policistům. Dále žádá případné svědky této nehody o poskytnutí svědectví. „Pokud máte záznam z palubní kamery, který zachytil dopravní nehodu či nákladní vozidlo značky MAN červené barvy, prosíme o poskytnutí tohoto záznamu. Ozvat se můžete policistům z dopravního inspektorátu na telefon 974632260 nebo 602469135, popřípadě můžete využít i policejní tísňové linky 158. Děkujeme Vám za spolupráci,“ dodal Měchura.