VIDEO: Tragická havárie domíchávače mezi Tvarožnou a Blažovicemi: Řidič zahynul v kabině

foto: HZS JMK

BRNO-VENKOV – Tragická dopravní nehoda nákladního auta se stala ve čtvrtek krátce po desáté hodině ráno silnici mezi Tvarožnou a Blažovicemi na Brněnsku. Hasiči museli vyprostit řidiče z kabiny převráceného domíchávače. Silnice zůstala neprůjezdná v obou směrech.

Tragicky skončila havárie nákladního auta mezi Tvarožnou a Blažovicemi na Brněnsku ve čtvrtek dopoledne. „Nákladní automobil řídil starší muž. Bohužel zemřel před příjezdem zdravotníků, už jsme pro něj nemohli nic udělat,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. „Podle prvotním informací řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo vozovku, dostal smyk a s nákladním vozem zůstal ležet na levém boku. Po dobu vyprošťování řidiče a zjišťování příčin vzniku dopravní nehody byla komunikace několik hodin zcela uzavřena. V místě nehody ale žádné větší dopravní komplikace nevznikaly. Přesnou příčinu vzniku dopravní nehody budou nyní zjišťovat dopravní policisté,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala. Silnice zůstala v obou směrech neprůjezdná, ale uzavírka nezpůsobila dopravní komplikace.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Foto: Policie JMK