Policisté pátrají po pohřešované dívce z Brna

foto: Policie JMK

BRNO – Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované sedmnáctileté dívce z Brna, která odešla z domu a nevrátila se ani nenechala o sobě zprávu.

Hledaná sedmnáctiletá dívka z Brna odešla v pondělí do školy, kam se již nedostavila. Doma si vzala své úspory. Je možné, že by chtěla odcestovat do Německa za kamarádem, se kterým byla v poslední době v kontaktu přes sociální sítě. Telefon má vypnutý. Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 164 centimetrů a má hubenou postavu. Má šedé oči a dlouhé hnědé vlasy. Při odchodu měla na sobě černou bundu s kapucí, tmavě modré rifle, kotníčkové černé boty, chlupatou mikinu s kapucí a klokaní kapsou, se zipem uprostřed, světle růžové barvy, dlouhé tričko s rukávem červenorůžové barvy se vzorem listů.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté po dívce ihned vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány všem policejním hlídkám. Policisté propátrali široké okolí místa jejího bydliště. Zaměřili se také na autobusová a vlaková nádraží i na další místa, na kterých by se  mohla zdržovat. Do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešované dívce policisté dále pátrají. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla v současné době nacházet, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ napsali policisté v médiích. Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již dívka vypátrána.