Blízko Hodonína hasiči zasahovali u dvou nehod

foto: HZS JMK

HODONÍN – Čtvrtek byl na jižní Moravě zřejmě dnem dopravních nehod. Například blízko Hodonína se střetly dvě osobní auta u Čejkovic a nákladní auto s dodávkou na I/55.

Ve čtvrtek těsně po poledni se stala poblíž Čejkovic na Hodonínsku dopravní nehoda dvou osobních aut. Srazila se na úzké místní cestě se špatným rozhledem. Záchranáři ošetřili ženu středního věku a jednoho seniora. „Oba byli při vědomí. Ženu jsme převáželi na chirurgii do břeclavské nemocnice, muže jsme mohli ponechat na místě,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Hasiči obě auta zajistili proti požáru.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Opět ve čtvrtek po desáté hodině dopoledne se v pravém pruhu frekventované silnice I/55 u Hodonína střetla dodávka s nákladním autem. Oba řidiči vyvázli bez zranění. „Provedli jsme protipožární opatření, přečerpání nafty z proražené nádrže nákladního automobilu, likvidaci uniklé nafty na komunikaci pomocí sorbentu a úklidu komunikace,“ napsali hasiči na své stránce.