Žena se nemohla smířit s rozchodem, připoutala se proto ke svému milenci

Ilustrační foto

BRNO – Brňanka plná emocí neunesla rozchod se svým milým a za trest se k němu připoutala policejními želízky. Dle muže mu dělala naschvály a hysterické scény neustále.

Do severozápadní části Brna zamířili strážníci poté, co dostali oznámení o dvojici, která má mezi sebou milostné trable. Na místě našli sedmatřicetiletého muže a o pár let mladší ženu, kteří k sobě byli připoutáni policejními pouty. Působili oba klidně a žena si postěžovala, že s ním měla milenecký vztah, který on bez varování ukončil. Po oslovení svědka ale vyšlo najevo, že žena před chvílí vřískala a svého ex přítele bila do ramen a krku. Poté se neúspěšně pokoušela připoutat k jeho noze a u toho křičela a kopala kolem sebe. Dvojice byla spoutaná rukama, dotyčná ale odmítala, že by se k muži připnula a on také tvrdil, že to neudělal. Hlídka je proto pomocí klíče vysvobodila a přivolala republikovou policii.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Té se zhrzená milenka přiznala, že ex příteli komplikuje život, dělá mu naschvály v blízkosti jeho bytu a to proto, aby ho vytrestala. Státní policie vyloučila spáchání trestného činu, případem se proto budou zabývat úředníci. „Rozrušené ženě jsme nabízeli příjezd zdravotníků, opakovaně odmítala a nakonec zavolala kamarádovi, v jehož doprovodu odešla,“ komentuje případ tiskový mluvčí Jakub Ghanem.