Miss OK na Moravě už má své finalistky. Nyní je porota jede hledat do Čech

Olomouckému castingu Miss OK až příliš rychle odzvonilo a naše odborná porota vybrala šest nejkrásnějších středoškolaček z Moravy k účasti v celorepublikovém finále.

Konkurence mezi slečnami byla vysoká, přesto však v Galerii Moritz v průběhu soutěže panovala skvělá a přátelská atmosféra. Po představení poroty a jednotlivých účastnic navíc vystoupila nadaná dvanáctiletá Alžběta Filoušová z Baletního studia při Moravském divadle v Olomouci, která obecenstvu předvedla krásný balet. O hudební doprovod se postaralo dua Veronika Unplugged quarted, které tvoří Veronika Domanská a Patrik Vašek.

Během odpoledne se počet dívek postupně zužoval potom, co se představily a odpovídaly porotě na dotazy. Nakonec se ty nejlepší dostaly až do třetího kola, které představovala promenáda v plavkách. Před porotou v čele s ředitelem soutěže Romanem Štěpánkem následně leželo těžké rozhodnutí. „Konkurence byla letos obzvlášť vysoká. Rozhodování v těchto typech soutěží je vždy těžké, ale tento rok bylo výjimečně náročné v porotě najít kompromis.“ Vyjádřil se Štěpánek k výběru finalistek.

Nakonec se ale členové poroty shodli a vybrali šest následujících mladých žen. Finále mohou oslavovat Veronika Konvičková, Alexandra Veselá, Adéla Morávková, Karmela Hošková, Anna Harbichová a Bára Macháčková. Moravskou náhradnicí je pro letošek Vanessa Reiterová.

Galerie Moritz tak uzavřela své brány a skvělým prostředím doplnila už tak parádně nastolenou pohodu během soutěže. Pokud jste ale nestihly casting v Olomouci, nemusíte zoufat. Další, a zároveň poslední příležitost se vám naskytne 16.3. v Machoňově pasáži v Pardubicích, kde casting startuje v 18 hodin. Přihlašování stále běží na webu www.missok.cz, tak nepromarni svoji šanci na korunku krásy.