VIDEO: V Brně řidička nezabrzdila auto, samo se rozjelo. Naštěstí se nikomu nic nestalo

Foto: Policie JMK

BRNO  – V pátek krátce po třinácté hodině se stala Provazníkově ulici v Brně kuriózní nehoda, kterou způsobila řidička osobního auta tím, že nezabrzdila svoje auto a opustila ho.

Řidička osobního auta zastavila v brněnské Provazníkově ulici v rozporu s předpisy na vodorovném dopravním značení. Z vozu vystoupila a odešla si něco zařídit. Bohužel ale zapomněla automobil zabrzdit. Jak je vidět na záznamu, za chvíli se nikým neřízené vozidlo samo rozjelo, na přechodu pro chodce minulo skupinku se psem a kočárkem i procházejícího muže, který kvůli sledování mobilu ani nic nezaznamenal. „Cesta napříč rušnou křižovatkou skončila kupodivu bez karambolu, přičemž auto elegantně zaparkovalo na protějším chodníku. Přivolaná hlídka vyhledala řidičku v nedaleké provozovně a její roztržitost na místě ohodnotila blokovou pokutou,“ sdělil policejní mluvčí Pavel Šváb.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.