Opilec převracel popelnice a sprostě nadával. Skončil v poutech

Ilustrační foto

BRNO – Problémy s agresivním mužem měli obyvatelé Sibiřské ulice. Šestadvacetiletý muž tam způsobil spoušť, do nemocnice odjel v poutech.

Podle svědka muž převrátil dvě popelnice a odpad nechal ležet na zemi, na žádost o uklizení odpověděl sprostými urážkami a odešel. Hlídka ho v Řečkovicích vyhledala, žádné pořízení s ním ale nebylo. Dle jeho stavu to vypadalo, že je pod vlivem alkoholu, mluvil nesrozumitelně a snažil se utéct. Došlo tedy ke spoutání a přivolání záchranné služby. Ta rozhodla o jeho převozu do nemocnice, kvůli jeho agresivitě si záchranáři vyžádali přítomnost strážníků. I po převozu byl ve zdravotnickém zařízení vulgární a vyhrožoval mužům zákona. Uklidnil se až poté, co si ho vyzvedla jeho kamarádka. „Muž je podezřelý z neuposlechnutí výzvy, znevážení úřední osoby a znečištění veřejného prostranství. Případ dořeší správní orgán,“ informuje tiskový mluvčí Jakub Ghanem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.