Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce ze Znojemska. Do školy už nedorazila

ilustrační foto

ZNOJMO – Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce ze Znojemska, která odešla v pondělí ráno z domova do školy v Jaroslavicích. Tam už nepřišla a nedává o sobě vědět.

Hledaná čtrnáctiletá Petra Kapinusová odešla v pondělí ráno z domova s mladším bratrem, kterého jako obvykle předala do školky ve Strachoticích. Tam se s ním rozloučila a měla zamířit do školy v Jaroslavicích. Tam už nedorazila. Dívku pohřešují rodiče, kteří její zmizení nahlásili policistům v odpoledních hodinách, když přišli domů ze zaměstnání. „Pohřešovaná dívka neměla v minulosti výrazné výchovné ani jiné problémy. Podle zjištění kriminalistů by se měla v pozdních odpoledních hodinách pohybovat na Znojemsku. Další její pohyb není znám a dosavadní pátrání bylo neúspěšné,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Pohřešovaná dívka je asi 165 cm vysoká, má hnědočerné po lopatky dlouhé vlasy, nosí brýle a rovnátka. Měla by být oblečená do hnědé mikiny, černých legín, černé bundy a na nohou má bílé sportovní boty. Odešla s černobílým batohem značky Vans. „Případné informace k pohybu pohřešované dívky můžete sdělit na tísňovou policejní linku 158. Policie děkuje za spolupráci,“ doplnil Malášek. Pokud je tento odkaz nefunkční, důvody pátrání pominuly.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.