Hlasy v hlavě řekly muži, aby rozbil zastávku v Bohunicích

Ilustrační foto

BRNO – Muž s psychickými problémy si vybil vztek na prosklené zastávce v Bohunicích. Skončil v psychiatrické nemocnici a je podezřelý z trestného činu.

Svědkyně nahlásila na linku 156, že u prosklené zastávky stojí evidentně rozhněvaný muž a buší do ní jako smyslů zbavený. Poté, co svůj čin dokonal, sedl na tramvaj směr Starý Lískovec. Hlídka se za ním ihned vydala a dostihla ho na další zastávce. Šestačtyřicetiletý muž měl na čele tržné rány, které si údajně způsobil sám. Přiznal, že má psychické problémy, a na zastávce ventiloval svůj vztek. Strážníkům se také svěřil, že slyší v hlavě hlasy. „Vzhledem k jeho rozpoložení jsme přivolali zdravotníky. Ošetřující lékař rozhodl o převozu do psychiatrické nemocnice,“ uvádí tisková mluvčí Markéta Skřivánková. Případ s podezřením ze spáchání trestného činu převzala republiková policie.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.