Užijte si jarní rallye veteránů, uvidíte více než 110 strojů

Spring Classic

Znojmo – v polovině dubna startuje jarní soutěž veteránských vozidel IV. Spring Classic, která navazuje na oblíbenou South Bohemia Classic. Přijďte obdivovat veteránská a sportovní auta, jarní rellay přiláká více než 110 posádek automobilových strojů. Čtvrtý ročník závodu startuje i končí v Telči, ale trasa dlouhá cca 220 km prochází téměř celou jihozápadní částí Znojemska.

Přímo ve Znojmě na Horním náměstí čeká všechny účastníky rallye tzv. test přesnosti, kdy jejich úkolem bude projet vytýčeným úsekem dle stanoveného rychlostního průměru a získat co nejméně trestných bodů. Ve směru z Hatí a Nového Šaldorfu se na náměstí začnou sjíždět kolem 13.30. Dále budou pokračovat do Vinařství Lahofer, kde je mezi vinicemi čeká další z měřených zkoušek.

Na své si přijdou nejen milovníci veteránů. Hodnotné skvosty, jež psaly automobilovou historii, můžete obdivovat i vy a to v sobotu 15. dubna 2023. Více informací včetně kompletního přehledu obcí na trase s plánovanými časy průjezdů najdete na oficiálních stránkách soutěže Spring Classic.