Přijďte oslavit Den Země ve Znojmě

Zdroj: Zdravé město Znojmo

Znojmo – i letos si připomeňte svátek věnovaný Zemi a životnímu prostředí. Den Země oslavte v Beach Clubu u Louckého kláštera. Městské lesy Znojmo pod záštitou Zdravého města Znojma budou mít připravený bohatý program pro malé i velké, buďte u toho i vy!

Zábavu si užijí děti i dospělí, na místě bude nachystána například ukázka práce tažných koní, pletení košíků, chov a ukázky ryb. Uvidíte i stromolezce, sokolníka, chovatele drobného zvířectva, či včelaře. Zhlédnete i prezentaci lesnictví a ochrany přírody. Ti nejmenší se pobaví u různých her, na stanovištích na děti čekají rozličné úkoly. Navíc bude připraven táborák a každý si bude moci opéct špekáček. Nenechte si ujít ani vyhlášení výtvarné soutěže Les nás baví v 16.00 a ukázku práce s dravci v 16.30.

Den Země ve Znojmě se koná v pátek 21. dubna 2023. Dopolední program od 9.00 do 13.00 bude určený pro žáky místních škol a školek a v odpoledních hodinách od 15.00 do 18.00 se program otevře veřejnosti. Vstup je zdarma, jste srdečně zváni!