Žena surově zbila druhou, před hlídkou jí vyhrožovala zabitím

Ilustrační foto

BRNO – Ke konfliktu mezi sedmatřicetiletou a čtyřiačtyřicetiletou ženou vyjížděli strážníci k hlavnímu nádraží. Jejich spor natočily i kamery, které poskytnou důkazní materiál.

Pracovník dohledového centra včera upozornil hlídku na bitku mezi dvěma ženami. Mladší z nich po jejím příjezdu divoce gestikulovala ke své starší sokyni. Ta s pláčem vypověděla, že ji mladší povalila na zem, kde ji kopala a poté udeřila do horní části těla. Stěžovala si na nevolnost a bolest břicha, muži zákona jí proto přivolali záchrannou službu. Zdravotníci jí poskytli první pomoc, odvoz do nemocnice ale odmítla. „Stejný průběh incidentu potvrdili i přítomní svědci a jako důkaz poslouží i kamerové záznamy,“ informuje tisková mluvčí Markéta Skřivánková. Agresorka svůj výpad nepopírala, dokonce přímo před hlídkou ženě vyhrožovala zabitím. Nyní je podezřelá z trestného činu a převzala si ji republiková policie.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.