Policisté hledají řidiče vozidla Opel Corsa, který ujel od dopravní nehody v Rakvicích

Foto: Policie JMK

BŘECLAV – Dopravní policisté prověřují dopravní nehodu, ke které došlo dne 25. dubna na silnici II. třídy č. 425 u obce Rakvice.

Dopravní policisté prověřují okolnosti nehody, ke které došlo dne v úterý 25. dubna  přibližně v 17:30 hodin na silnici II. třídy č. 425 u obce Rakvice. Dosud nezjištěný řidič osobního vozidla Opel Corsa stříbrné barvy s českou registrační značkou z dosud nezjištěných příčin na přímém úseku silnice vedoucí ve směru z Brna do Břeclavi narazil pravou přední částí vozidla do levé zadní části vozidla Škoda Superb, které jelo ve směru do Břeclavi. Po dopravní nehodě řidič vozidla Opel Corsa z místa dopravní nehody ujel ve směru k obci Velké Bílovice. Vozidlo Opel Corsa by mělo mít po dopravní nehodě značně poškozenou pravou přední část. Na vozidle by měla scházet část předního nárazníku, část pravého předního podběhu a vozidlo by mělo mít i rozbitý pravý přední světlomet. „Pokud disponujete záznamem z palubní kamery, který zachycuje výše uvedenou dopravní nehodu, nebo jste nehodu viděli, případně jste daným úsekem projížděli a mohli byste tak poskytnou bližší informace k poškozenému vozidlu Opel Corsa stříbrné barvy, ozvěte se, prosím, policistům z dopravního inspektorátu na telefon 974632260 nebo 602469135, popř. můžete využít i policejní tísňové linky 158. Děkujeme Vám za spolupráci,“ vyzval policejní mluvčí Miroslav Měchura.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.