Multižánrový festival PonavaFest v brněnském parku Lužánky již brzy!

Brno – jedinečný open air festival PonavaFest v brněnském parku Lužánky i letos v polovině května bez plotů a bez vstupného – přijďte se podívat! Festival plný nezávislé kultury, dobrého jídla i pití vás nadchne především svou otevřeností a kreativností.

Během čtyř dnů vystoupí pod širým nebem například legendární kapely Progres 2, Extempore, či avantgardní dechovka v podání Františka Skály a souboru Provodovjané. Dále také rakouští Pacheco, němečtí Tryon, berlínský sextet Kuhn Fu, či Strakův pojízdný cirkus. Poslechněte si i jazzové trio David Dorůžka / Robert Fischmann / Martin Novák, nebo nový projekt Iva Cicvárka Živo. Park letos nasvítí uměleckou instalací německý vizuální projekt LumenArtist a chilloutový stan v pátek a v sobotu rozezní kolektiv Večerka.

Bohatý hudební program doplní také workshopy, přednášky a divadlo. Na své si přijdou i děti, pro které jsou připraveny různé akce a aktivity. Nebude chybět ani široká nabídka gastronomie pro milovníky dobrého jídla.

Nenechte si tuto událost ujít, čtyřdenní akce se koná 18.-21. května 2023. Podrobný hudební program najdete na webových stránkách festivalu PonavaFest. Buďte u toho!