Brňanku stalkoval její přítel, utekla od něj zbitá

Ilustrační foto

BRNO – Koncem minulého týdne požádala o pomoc strážníky dvaatřicetiletá žena, kterou zbil její přítel. Stěžovala si také na to, že ji pronásleduje a vyhledává její přítomnost.

V Černovicích kontaktovala Brňanka hlídku, které řekla, že ji zbil přítel. Utekla od něj ze zahradní chatky, kde ji kopal a bil pěstmi. Jelikož si stěžovala na silné bolesti hlavy a ruky, strážníci ihned přivolali sanitku. Žena, čekajíc na zdravotníky, si hlídce postěžovala, že ji její přítel stalkuje a vždy to končí bitkou. „Útočníka jsme našli v zahrádkářské kolonii. Přiznal se, že své milé dal pár facek, obhajoval je ale tím, že tropila hysterické scény a snažila se ho udeřit skleněnou světelnou trubicí do krku,“ dodává tisková mluvčí Jana Pokorná. Po ošetření odvezli záchranáři ženu do nemocnice, přivolaná republiková policie si celou věc převzala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.