Tři psi se do sebe pustili, rvačku museli ukončit strážníci pepřovým sprejem

Ilustrační foto

BRNO – Dnes večer vyjížděla hlídka do Černovic, kde se pobili tři psi. Aby nedošlo k dalším zraněním, strážníci použili pepřový sprej.

Dva majitelé se míjeli na ulici, když se z ničeho nic do sebe pustili jejich tři psi. Proti bojujícím zvířatům musela hlídka použít pepřový sprej, aby zabránila jejich vážnému zranění. Stafordi devětatřicetiletého muže vypadali v pořádku, boxer šestatřicetileté ženy měl na hlavě drobou krvácející oděrku. Situace se ihned zklidnila a hlídka začala zjišťovat, jestli jsou majitelé v pořádku. „Pokousaní nebyli, ale ještě před našim příjezdem kolemjdoucí použil také pepřový sprej, kterého se Brňanka nadýchala a dostal se jí i do očí. Poskytli jsme jí dekontaminační roztok na vypláchnutí,“ uvádí tisková mluvčí Jana Pokorná. Jelikož dle majitelů se psi napadli současně a ke rvačce došlo shodou okolností, nedopustili se porušení právní normy.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.