Hudební festival Čarovné tóny Macochy vás uchvátí světelnými efekty

Již tradiční letní hudební festival Čarovné tóny Macochy láká na neobvyklé prostředí jeskyní Moravského krasu. Agency FCT ve spolupráci se Správou jeskyní ČR nabízí na festivalu nejen hudební díla světových skladatelů v podání špičkových umělců, ale také doprovodné světelné efekty, které vám poskytnou jedinečné zážitky.

I ten letošní, 24. ročník konaný v první polovině června, bude plný krásných a čarovných tónů se zajímavým programem:

7.6.2023 Sloupsko-šošůvská jeskyně Eliška
JAROSLAV SVĚCENÝ & LADISLAV HORÁK – VE ZNAMENÍ ARGENTINSKÉHO TANGA
Jaroslav Svěcený housle, Ladislav Horák akordeon
Strhující jižanské rytmy Astora Piazzolly, Richarda Galliana a dalších skladatelů

8.6.2023 Jeskyně Výpustek
SPIRITUÁL KVARTET – NÁVRATY
Spirituál kvartet je skupina přímo navazující na legendární folkovou kapelu Spirituál kvintet. Zazní spirituály – gospely, světové folkové repertoáry a lidové písně.

9.6.2023 Jeskyně Výpustek
ROBERT KŘESŤAN & DRUHÁ TRÁVA – DÍL DRUHÝ
Koncert legendy folk, country a bluegrassové scény. Za poslední album Díl první získala v roce 2021 Druhá tráva cenu Anděla v kategorii folk a Robert Křesťan vstoupil do „Síně slávy“.

10.6.2023 Kateřinská jeskyně
HANA A PETR ULRYCHOVI & JAVORY – NEOPAKOVATELNÉ ZÁŽITKY PODZEMÍ
Nádherný hlas Hany a poetika textů Petra Ulrycha jsou garantem neopakovatelného zážitku, který přináší setkání s touto sourozeneckou dvojicí.

11.6. 2023 Zrcadlové jezírko, Punkevní jeskyně – Macocha KATTA – VOX ORGANI. Katta otevírá zpěvem a hrou na unikátní bílé varhany nové světy. Osobitou interpretací získává posluchače mimo rámec tradiční klasické hudby. Její koncerty jsou nabité energií a vzrušením.

Nenechte si hudební festival ujít, vstupenky zakoupíte na prodejních místech, nebo online na Ticketportal. Podrobnější informace naleznete na webových stránkách Čarovné tóny Macochy. Jste srdečně zváni!