Opilé Brňance nechtěli nalít, za trest zfackovala dva hosty

Ilustrační foto

BRNO – Do historického jádra města vyjížděla včera hlídka k opilé jednašedesátileté ženě, která se dožadovala alkoholu v jednom z barů. Když obsluha odmítla, vyťala pár facek dvěma hostům.

Strážníky kontaktovali dva muži, kteří jí ukázali Brňanku v podnapilém stavu. Ta vstoupila do podniku a po obsluze požadovala nalít. Když alkohol nedostala, začala obtěžovat zákazníky. Zaměstnanci ji vyvedli, žena se ale dál pohybovala v okolí vchodu a když si dva štamgasti šli zakouřit cigaretu, oběma nafackovala. Na svou obhajobu dodala, že to udělala proto, jelikož se jí smáli. Naštěstí jim nezpůsobila žádné zranění. „Opilkyně se k činu přiznala, prý každému vlepila dvě facky. Byla pod vlivem alkoholu, což ukázala dechová zkouška s hodnotou 1,35 promile. Sanitka ji proto odvezla na záchytku,“ dodává tisková mluvčí městské policie Jana Pokorná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.