Kam zavede milovníka žen vlastní lež, uvidíte v divadle

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Zubař Julian Wiston je velkým ctitelem ženské krásy. Teď právě má poměr s lehce naivní Toni Simmonsovou, kterou velmi miluje. Ta si ho chce vzít, avšak nejde to. Julian je ženatý a má tři děti. Inu zdá se, že Lukáš Vaculík bude mít v hlavní roli divadelní komedie Kaktusový květ plné ruce práce, co říkáte?

Doktor Julian Wiston je velkým ctitelem ženské krásy. Teď právě má poměr s lehce naivní Toni Simmonsovou, kterou velmi miluje. Ta si ho chce vzít, avšak nejde to, protože tvrdí, že je ženatý a má tři děti. A tak se Toni rozhodne, že se s jeho manželkou sejde. No jo, jenže náš zubař ve skutečnosti žádnou manželku nemá. Kde jí tedy vezme? Nezbývá než přemluvit upjatou kolegyni, zubní asistentku Stephanii, aby jeho manželku předstírala. A kolotoč bláznivých situací se rozjede naplno.

Divadelní komedii Kaktusový květ přiveze do Metropolu v Českých Budějovicích 10. října v 19 hodin Divadelní společnost Háta. Přijďte se přesvědčit o tom, že mít všechno naplánované může být někdy chyba. Možná uroníte i nějakou tu slzu. Jestli od smíchu, nebo lehkého sentimentu, to už necháme na vás.