Občané, pozor na uzavřené náměstí

Foto ilustrační

RYCHNOVSKO – Prosinec je spojen s celou řadou kulturních akcí, které ale doprovází také nezbytné uzavírky. Jedna je plánovaná také na nadcházející sobotu a dotkne se i autobusové dopravy.

V sobotu 3. prosince bude uzavřeno Kupkovo náměstí v Opočně, konkrétně v čase od dvou hodin odpoledne do osmi hodin do večera. Důvodem je slavnostní rozsvícení vánočního stromu. V této době budou uzavřeny silnice v historické části města, jde o Kupkovo i Trčkovo náměstí a ulice Zámecká, Komenského, Kodymova a Baštecká. Místní mohou ke svým bytům využít Kodymovu ulici. Změny se dotknou také autobusové dopravy, zastávka na náměstí nebude obsluhována. Spoje projedou po hlavní silnici a měly by vyrovnat čas na následující zastávce. „Žádáme také občany a návštěvníky kulturní akce, aby svá vozidla parkovala a odstavovala tak, aby nebránila volnému průjezdu ostatních vozů, zejména složek IZS,“ dodává za město Eva Rohlenová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.