Nepoznáváte muže na fotografii? Možná mají co sdělit ke krádeži

foto: Policie ČR

HRADECKO – Na policisty se obrátil pětačtyřicetiletý muž, který byl v kavárně v jednom obchodním domě v královéhradecké metropoli okraden. Posezení u kávy mu přišlo pěkně draho, přišet o několik tisíc korun.

Jak nyní oznámili policisté k události došlo v úterý 22. listopadu 2022. Muž při výpovědi sdělil, že okolo 17. hodiny vešel do kavárny, kde si koupil kávu a posadil se ke stolu. Když odcházel, tak si všiml, že mu v peněžence, kterou měl v bundě odloženou za sebou na židli chybí 10 tisíc korun.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Policie tímto žádá veřejnost o pomoc při ztotožnění dvou mužů na fotografii. Jedná se o osoby, které by nám mohly pomoci celou věc objasnit.  V případě, že muže znáte, nebo víte, kde se pohybují či bydlí, zavolejte na telefonní číslo 158 nebo přímo na obvodní oddělení v Hradci Králové 974 526 651, případně nám zašlete email na: hk.hk1@pcr.cz.,“ říká policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Tento případ šetří policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za což hrozí pachatelům až dvouletý pobyt ve vězení.