Video: Proběhlo zábavné Předvánoční utkání s hráči extraligového týmu Královských sokolů

foto: Pavel Marek

HRADEC KRÁLOVÉ – Ve středu patřila Sportovní hala Třebeš basketbalu, skvělé zábavě a charitativnímu obdarovávání. Basketbalový A-tým Královských sokolů si zahrál v exhibičním pojetí zápasy proti svým mládežnickým kategoriím, to vše za skvělého aplaudování zaplněné tribuny.

„Středeční akci hodnotím velmi pozitivně, myslím že se všichni příjemně bavili. Věřím, že i příští rok se nám něco obdobného podaří udělat. Bylo by fajn přilákat další partnery a posunout už tak krásnou akci na ještě vyšší level. Určitě chci poděkovat rodičům, všem trenérům a hráčům, kteří se zúčastnili této akce. Moc si vážím toho, že jsou s námi a prosím je, aby s námi byli v dobách dobrých i zlých,“ říká sportovní manažer Královských sokolů Peter Sedmák.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Program akce odstartoval o půl páté odpoledne pořízením společné fotografie všech mládežnických kategorií s A-týmem. Poté již nic nebránilo tomu, aby se začalo hrát. Na palubovce se postupně vystřídaly všechny týmy dětí Královských sokolů, (U11, U12, U14 A, U14 B a U15) které si mohly ozkoušet jaké to je hrát proti mančaftu z Kooperativa NBL.

V přestávce mezi utkáními předvedl svůj um s fotbalovým míčem Dominik Zdržálek z Vrchlabí, který je mimochodem vítěz Mistrovství ČR v 1vs1 fotbale.

Po odehrání všech zápasů, které skončily vždy vítězstvím dětí na A-týmem v poměru 38:30 (vánoční zázraky se prostě dějí), přišlo na řadu předávání dárků pro Dětský diagnostický ústav Hradec Králové. „Díky firmám Upfield Professional CZ, Tepelné hospodářství Hradec Králové a Kaufland Česká republika jsme mohli udělat pomocí dárečků radost dětem a v předvánočním období jim rozzářit oči a vykouzlit úsměvy na rtech,“ dodává k akci Peter Sedmák.

Krátce před půl sedmou večerní přišly na řadu střely A-týmu na koš z poloviny hřiště, vše za vydatného potlesku všech zúčastněných. Akce byla zakončena autogramiádou hráčů na podpisové kartičky a individuálním povídání si dětí s hráči. Děti doslova obstoupily celý A-tým a prosily ho nejen o podpisy, ale také o společné fotografie.

Další fotografie naleznetezde:  1, 2, 3.