Zřejmě si nevšimla dodávky, Vánoc se tak bohužel nedočkala

RYCHNOVSKO – Před vánočními svátky došlo k vážné srážce na silnici, při níž dodávka zničila i plot domu. I přes veškerou snahu lékařů se však jednoho z účastníků nehody nepodařilo zachránit.

Den před Štědrým dnem okolo půl druhé ráno došlo v Olešnici k dopravní nehodě. Sedmatřicetiletá řidička osobního vozu značky Hyundai zřejmě nedala přednost v jízdě dodávce VW, která převážela pečivo. Došlo tak ke střetu, při kterém byla dodávka s šestapadesátiletým řidičem odražena ze silnice a poškodila plot domu i rozvodnu telefonního vedení. U muže byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem, u ženy nebylo možné test provést vzhledem k jejímu kritickému zdravotnímu stavu. Dotyčná řidička byla převezena do nemocnice, kde na Štědrý den ráno podlehla svým zraněním. Následně byla u ní nařízena soudní pitva. „Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na sedm set šedesát tři tisíc korun,“ dodává policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.