Na Starých Hradech se usídlili draci! Pomůžete zachránit princeznu Laskonku?

foto: Hrad a zámek Staré Hrady

JIČÍNSKO – Každou sobotu, neděli, o prázdninách a svátcích až do 26. března můžete vyrazit s opravdovou princeznou, rytířem, čarodějem nebo čarodějnicí na dračí pohádkové okruhy. Na osobní audienci Vás ve své Dračí královské komnatě pak přijme i Jeho Veličenstvo Dračí král Rozumbraďák XVI. s dračí královnou jeho ženou Starostlindou a jejich dcerkami dračími princeznami Lajdalínou, Trajdalínou a Rozcaplínou.

„Na hradě se usídlili draci – pojďte s námi do pohádky zachránit princeznu Laskonku, najděte zaklínadlo a pohádková odměna vás nemine. Na dospěláky čeká ochutnávka pravé starohradské medoviny, dozvíte se něco o historii hradu a nakonec Vás přijme na audienci samotný dračí král, Jeho Veličenstvo Rozumbraďák XVI.,“ láká na akci za pořadatele Petra Suková.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Akce trvá každou sobotu a neděli do konce března. Dále je pak otevřeno na pololetní prázdniny a o jarních prázdninách vždy od středy do neděle.

Více informací naleznete zde.