Mexicko-argentinský večer v PETROF Gallery

ilustrační foto

HRADEC KRÁLOVÉ – Už příští sobotu se můžete těšit na netradiční večer plný hudby, skvělého jídla a pití, který vám přiblíží kulturu Mexika a Argentiny. Akce se koná pod taktovkou rodilého Mexičana Alejandra a jeho partnerky.

Hosté budou přivítáni drinkem „Frozen Margarita“ nebo pravou „mexickou tequilou“. Pro abstinenty bude připravena nealkoholická varianta drinku „Aqua Fresca“. „Těšit se můžete i na potěchu pro ucho. Na klavír PETROF se budou hrát mexické skladby a vystoupí také kapela „Mariachis“, která pomůže vykouzlit autentickou atmosféru Mexika a Argentiny,“ láká na akci za pořadatele Gabriela Mikulecká.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet speciality z argentinské a mexické kuchyně, mimo jiné například „zlatý tacos“ s typickou guacamole omáčkou, „Empanadas“ – argentinskou novinku, která si v poslední době získala oblibu v České republice, dezert „Alfajore„ či sladkou a oblíbenou delikatesu „Dulce de Leche“.

Některé slané delikatesy z Mexicko-argentinského večera budou zařadit do stálé nabídky naší kavárny. Návštěvníci večera tak budou mít jedinečnou možnost vyzkoušet tyto netradiční lahůdky jako první.

Akce vypukne 28. 1. 2023 od 18:00 hodin.