Video: Neznámý muž ukradl na několik místech drogistické zboží. Nepoznáváte ho?

foto: Policie ČR

TRUTNOVSKO – Možná právě vy jste něco viděli a můžete pomoci policistům se ztotožněním zloděje. Neznámý lapka se vydal nakoupit za pět prstů na začátku ledna tohoto roku a udělal škodu přesahující 20 tisíc korun.

Muž nejdříve ukradl v jedné prodejně 7 balení náhradních hlavic k elektrickým zubním kartáčkům a 9 balení náhradních žiletek k holícím strojkům v hodnotě téměř 14 tisíc korun. „Z dodaných kamerových záznamů je zřejmé, že se krádeže dopustil muž, který si zboží dal pod bundu a bez zaplacení prošel přes pokladnu,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Stejného muže při krádeži zachytila ten samý den o pár minut později i kamera v jiné trutnovské prodejně, a dále o dva dny později kradl v jedné hradecké prodejně, kde dohromady odcizil za necelých 8 tisíc korun 11 balení náhradních hlavic k elektrickým zubním kartáčkům.

Pokud máte k totožnosti muže jakékoliv informace neváhejte informovat policisty na tísňové lince 158. Hříšníka čeká pobyt za mřížemi až na 2 roky.