Sportovci se dočkají nové plochy i mantinelů

Foto: Oficiální www Nového Města nad Metují

NÁCHODSKO – Kvůli špatnému stavu plochy musela být naplánovaná rekonstrukce zimního stadionu, úpravy čekají i mantinely, střídačky nebo trestnou lavici. Po dokončení prací je také třeba provést zkušební provoz, než první bruslaři vyjedou opět na led.

Na zimním stadionu v Novém Městě nad Metují právě probíhá kompletní rekonstrukce lední plochy, strojovny i technického zázemí. Tyto úpravy omezily k nelibosti některých sportovců hokejovou sezonu. Dnes zástupci města přišli prověřit, zda stavební práce probíhají dle plánu a prověřili také výdaje spojené s rekonstrukcí. „Je velice potěšující vidět, že rekonstrukce probíhá dle naplánovaného harmonogramu prací a finanční prostředky, které poskytlo i město, jsou vynakládány smysluplně. Zimní stadion má v Novém Městě nad Metují velkou tradici a těšíme se, až jej budou moci obyvatelé města opět plně využít,“ dodává místostarosta Aleš Vrátný.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.