Staň se Miss OK

9. ročník úspěšné soutěže krásy Miss OK odstartoval a my opět hledáme ty nejhezčí středoškolačky! Neřídíme se pravidlem 90-60-90. Tato celorepubliková soutěž krásy je unikátní tím, že hledá opravdovou krásu. Krásu, která není viditelná na první pohled, krásu, která se skrývá uvnitř.

A proto pozor! Pokud máš ve svém okolí středoškolačku, ze které vyzařuje charisma, cit a výjimečnost, anebo si myslíš, že taková jsi právě Ty, neváhej a přihlas se na casting. Casting v Olomouci proběhne již 9. března a my se nemůžeme dočkat na záplavu krásy, která nás čeká. Zažij to na vlastní kůži a ukaž porotě v čem tkví opravdová krása! Ať už dáváš přednost teniskám a chceš si vyzkoušet něco nového, nebo si naopak neumíš představit život bez podpatků a ráda bys rozjela kariéru modelky, Miss Opravdová krása je ideálním krok, jak začít!

V rámci soutěže mají děvčata možnost projevit svou osobnost, rozvinout kreativitu a v neposlední řadě se naučí vystupovat na veřejnosti. Získají mnoho užitečných zkušeností, krásných zážitků, ale především mnoho skvělých příležitostí. Spolupracujeme s řadou významných partnerů, kteří soutěži dodávají prestiž.

Celou přihláškou tě provede chatbot na našem webu www.missok.cz, kde mimo jiné získáš také kompletní informace o této soutěži. Tak honem! Castingy se blíží.