Cirkus Humberto zavítal do královéhradecké metropole

foto: Cirkus Humberto

HRADEC KRÁLOVÉ – Cirkus Humberto je tradičním českým cirkusem se zvířaty a zárukou dlouhodobé kvality. Ve svých dechberoucích show umělci přináší divákům to nejlepší, co tuzemská i světová scéna nabízí. Na své si přijdou děti i dospělí a návštěva cirkusu se tak stane společným zážitkem, na který budou ještě dlouho společně vzpomínat.

V letošní sezóně pod červeno-žlutým šapitó uvidí diváci cirkusová čísla, která ještě v České republice neměli možnost zhlédnout, a to v provedení předních artistů z Česka, Chile, Francie, Itálie, Polska, Ruska či Ukrajiny.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jednou z novinek je například disciplína Horizontal juggling neboli horizontální žonglování, které se věnuje mladý artista Ludwig. Toho fanoušci znají ze soutěže Česko Slovensko má talent 2018. Disciplínu předvede v české premiéře, celosvětově se jí totiž věnují pouze tři lidé a Ludwig je jedním z nich. Poprvé v českých manéžích budou moci návštěvníci obdivovat i náročné číslo Vzdušná spirála, ve kterém se snoubí elegance s precizní technikou, adrenalin jim v žilách rozproudí kolo smrti. Jde ale jen o krátký výčet, program Bez limitu je novinek plný.

„Nechybí ani nádherná zvířata, která jsou právem pýchou Cirkusu Humberto. Kromě arabských hřebců, trojice hnědých medvědů, stáda zeber, karavany velbloudů, dromedárů a lam, čeká na malé i velké návštěvníky i jedno překvapení. Oblíbené indické slonice Sharon a Baby letos v manéži při vystoupení doplní arabští hřebci,“ láká k návštěvě ředitel Cirkusu Humberto, Hynek Navrátil.

Zážitek z vystoupení umocní do detailu propracovaná choreografie, třpytivé kostýmy i zcela nová sada osvětlení a další technické vybavení. Během zimních měsíců je stan vyhříván! Zvěřinec je přístupný každý den.

Na představení můžete ve všedních dnech (mimo pondělí) vyrazit od 17:30 hodin, o víkendech od 16:00 hodin.

Vstupné:

  • Lóže dospělí: 400,- Kč
  • Lóže děti: 350,- Kč
  • Galerie dospělí: 350,- Kč
  • Galerie děti: 300,- Kč
  • Zvěřinec jednotné vstupné: 50,- Kč