Řidiči, tudy nějakou dobu neprojedete

Foto ilustrační

NÁCHODSKO – Vzhledem ke stavebním pracím bude muset být silnice na nějaký čas uzavřená, řidiči by měli sledovat dočasné dopravní značení. Omezení v dopravě by mělo trvat do konce kalendářního roku.

V úterý 7. března byla zahájena stavba dopravní a technické infrastruktury pro výstavbu sedmnácti rodinných domů v ulici Větrná v Polici nad Metují. Kvůli stavebním pracím bude proto od pondělí 20. března uzavřená silnice u domova důchodců. Provoz v ulici Smetanova a příjezd do ulice Na Sibiři bude po dobu prací obousměrný, ty by měly být hotové nejpozději do konce tohoto roku. „V příštím týdnu budou pracovníci kácet vzrostlé stromy na budoucí příjezdové komunikaci vedle čp. 396 a čp. 411, bude také realizováno geodetické zaměření. Následně bude provedena skrývka ornice pro budoucí komunikaci a nový záchytný odvodňovací příkop,“ dodává za město Pavel Scholz.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.