Zimní sezóna končí s plnou parádou

Foto ilustrační

TRUTNOVSKO – Blíží se jaro a milovníci lyžování se mohou s touto sezónou rozloučit ve velkém stylu. Stačí si sehnat kostým, vzít s sebou lyže a přejet jezírko.

Brzy bude po lyžařské sezóně, v Malé Úpě proto chystají její tradiční zakončení. Akce Maloúpský Wood-stock se bude se konat v sobotu 25. března. Zájemcům stačí kostým a lyže na přejezd maloúpského jezírka, navštívit mohou také Areál Mladé Buky. Dostavit se mohou v deset hodin dopoledne na maloúpské jezírko, v Bukách začíná akce ve 12 hodin. „Přejet jezírko postavené na dojezdu sjezdovky Slalomová si bude moci vyzkoušet každý, kdo si troufne. Výkonnostně zaměření surfující lyžaři se mohou zapsat do oblíbené osvěžující soutěže, v níž vyhrává ten, který dokáže s nejkratším rozjezdem překonat jezírko. V Bukách platí, že všichni kostýmovaní lyžaři zaplatí na rozloučenou s lyžařskou sezónou za jednodenní skipas pouze polovinu obvyklé ceny,“ dodává za město Svoboda nad Úpou Renata Humňalová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.