Přijďte na unikátní výstavu Kriminálka

ilustrační foto

HRADEC KRÁLOVÉ – Akce vás provede detektivními metodami a budete si moci na vlastní kůži vyzkoušet práci zkušeného detektiva, který odhalí pachatele. Vše proběhne v oblíbeném nákupním a zábavním centru OC FUTURUM.

„Výstavu navrhli a připravili odborníci ze science centra IQlandia Liberec ve spolupráci se specialisty, kteří se zabývají kriminalistickými metodami. A my jsme rádi, že tuto jedinečnou výstavu můžou zažít i naši návštěvníci,“ říká Barbora Chládek, marketingový manažer OC FUTURUM a s úsměvem dodává: „Věřím, že nahlédnutí do tajů detektivního pátrání bude zábava s troškou poučení.“

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Každý den od 22. března do 7. dubna od 9:00 do 19:00 hodin se můžou návštěvníci vydat po stopách vraha a využít při pátrání daktyloskopii, trasologii, porovnání DNA a další forenzní kriminalistické metody. Připraveno bude 14 interaktivních exponátů, fotostěna, model těla oběti, popis kriminalistických metod a mnoho dalšího.

Rezervujte si svůj termín již dnes na webových stránkách OC FUTURUM a prožijte neopakovatelných 45 minut pod vedení zkušeného průvodce. Výstava je ideální pro rodiny s dětmi i školy.

Jako třešnička na dortu je pro návštěvníky připravený velký kriminalistický workshop, který se koná v sobotu 1. dubna od 13:00 do 17:00 hodin.