Klicperovo divadlo zve na koncerty

foto: Klicperovo divadlo Hradec Králové

HRADEC KRÁLOVÉ – Kromě divadelních představení se Klicperovo divadlo stává dějištěm i řady hudebních produkcí. Hned dva koncerty se uskuteční na hlavní scéně v nejbližších dnech.

V pátek 14. dubna zavítá do Klicperova divadla oblíbený JH Big Band, který obnovuje tradici jarních koncertů. Diváci mohou načerpat jarní porci swingových melodií, ale i moderních písniček v big bandových úpravách pod vedením kapelníka Radka Škeříka a v podání sólistů Aleny Drtinové, Jany Svobodové a Míry Peše.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V pondělí 17. dubna se do Klicperova divadla po několika letech vrací Aneta Langerová, která představí písně ze svého alba Dvě slunce. „Věřím, že vám písně budou v krásném jarním čase dobrými společníky. Každá z nich má svůj vlastní příběh a atmosféru. Ta vás třeba zavede blíž k tišině vlastní duše. Tak jako na této cestě doprovází mne. Nepřestává mě překvapovat energie, která vzniká na živých koncertech. Interakce mezi námi a publikem dává každému hudebnímu večeru jedinečné kouzlo. Těším se, že se spolu s vámi opět setkám v nekonečném prostoru dvou sluncí, kde je snění dovoleno. Ať hudba zní a slunce svítí všem bez rozdílu,“ říká Aneta.

Vstupenky na oba koncerty je možné zakoupit v obvyklých předprodejích a na webových stránkách divadla.