Burger Street Festival a Gladiator Race ve Futuru Hradec Králové vás bude bavit

foto: OC Futurum Hradec Králové

HRADEC KRÁLOVÉ – První a poslední červnový víkend bude ve Futuru Hradec Králové patřit milovníkům street food a taky těm, kteří chtějí otestovat svoji zdatnost. O víkendu 2.-4. 6 přijďte na Burger Street Festival a 23.-24. na Gladiator Race. Vstup je na obě akce zdarma.

„Léto nám pomalu šlape na paty a my jsme se rozhodli, že štěstí přeje připraveným. Na letní grilovačky se mohou naši zákazníci inspirovat na Burger Street Festivalu, kde jim nejlepší streetfoodaři ukáží svoje fígle i tajné recepty,“ říká Barbora Chládek, marketingová manažerka Futurum Hradec Králové a s úsměvem dodává: “A pro ty, kdo potřebují být v létě ve formě, je Gladiator Race, kde si malí i velcí mohou prověřit svoji zdatnost.“

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Burger Street Festival 2.-4. června

Festival probíhá od 10 do 21 hodin, v neděli skončí ochutnávky o hodinu dříve. Návštěvníci mohou ochutnat to nejlepší z nabídky uznávaných streedfoodmakerů a nebude jen o mase a nadýchané housce. Naláká vás i vůně pizzy, latinskoamerické cukrové churros, rolované zmrzliny, barevných makronek, bubble wafflí a pro skutečné fajnšmekry budou připraveny hmyzí pochoutky. Těšte se také na míchané nápoje, domácí limonády, vyhlášené počernické pivo nebo kvalitní kávu a netradiční TheBubble Van.

Gladiator Race 23.-24. června

Staňte se Gladiátorem je unikátní projekt, kde si mohou poměřit síly školy, rodiny s dětmi nebo parta kamarádů. Gladiator Race začíná v pátek 23. června od 9:00 do 18:00 hod, kdy budeme rádi, když poměří síly školky, školy a zájmové kroužky. Program bude pokračovat i v sobotu 24. června od 10:00 do 18:00 hod.

Děti, i dospělí si budou moci vyzkoušet ručkování, šplhání, lezení a prověřit svou zdatnost na 8 stanovištích, která najdete v parku před Futurem. K dispozici bude jumpbag pro skokany a horolezecká stěna pro malé i větší lezce. Překážky jsou vhodné pro malé gladiátory a gladiátorky od 4 let.